Neuer Kurs im WS 2021/22 „International Business Negotiations"

[English version below: New Course in the winter term 2021/22 „International Business Negotiations“]

Liebe Studierende,

im WS 2021/22 bieten wir wieder das beliebte Fachseminar an, nur mit neuen Inhalten und diesmal auf Englisch! Gemeinsam mit Studierenden internationaler Universitäten werden reale Fallstudien aus verschiedenen ausgewählten Themenbereichen der aktuellen Verhandlungsforschung bearbeitet.
Das Seminar richtet sich an alle Masterstudierende mit wirtschaftswissenschaftlicher Spezialisierung.
Für Fragen oder weitere Informationen steht Ihnen Frau Yulia Parkhomenko (yulia.parkhomenko@tu-braunschweig.de) zur Verfügung.

Ihr OrgFue-Team

_____________________________________________________________________________________
New Course in the winter term 2021/22 „International Business Negotiations“

Dear students,

in the winter term 2021/22 we offer again our well-loved seminar, however, we bring new content in to the seminar and it´ll be held in English! Together with the students from different international partner universities you will solve business case studies through the selected topics in the negotiation research.
This seminar is designed for all Master's students with a specialization in economics and business sciences.
For additional information please contact Ms. Yulia Parkhomenko (yulia.parkhomenko@tu-braunschweig.de).

Kind regards
Your OrgFue Team